5374 08 11 2019 01Ook voor vandaag hadden we school afgezegd zodat Geuko nog tijd kreeg om aan te sterken. De nacht ging goed. In de ochtend hebben we met z’n allen het speelgoed opgeruimd en uitgezocht. Dat was hard nodig. Geuko hielp mee en kreeg ondertussen electro stimulatie. Om 13.00 uur hadden wij een fotoshoot in de Intratuin Winschoten voor een kunst en cultuur veiling. Online Veilingmeester gaat zich inzetten voor Stichting Adventure Geuko. We zullen jullie de komende weken daar meer over berichten. De veiling start op 16 december.

https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/2919

Direct daarna zijn wij (in onze feestelijke outfits) naar fysiotherapie gegaan. Onze therapeut vond het geen goed idee om de beademingstrainingen on hold te zetten en keek ook op van de aanpassingen op de machine. Dus we hebben wél eventjes zonder beademing getraind en dat ging goed. Wij hebben zelf ook onze bedenkingen bij de nieuwe instellingen en zit ons niet lekker.
Het staan en zitten ging redelijk. Het koste Geuko veel moeite daarom iets langer met de armen en handen getraind.
Morgen gaan we nog niet zwemmen maar wél oefenen met de loophulp in de sportzaal.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

5377 08 11 2019 04