5372 07 11 2019 02Vanmorgen ging Geuko niet naar de Mytylschool dus kon hij rustig aan doen. Nog niet fit genoeg voor school vinden wij. De beademing op de trainingsstand ging redelijk. Tot 11.00 uur.
De electrische rolstoel is gebracht! Bijna klaar, want.... er miste 1 onderdeel aan de neksteun. RSR heeft de rolstoel weer mee genomen want het staat ons toch in de weg thuis, als we het nog niet kunnen gebruiken. Wordt vervolgd dus...
We hadden in de middag een afspraak in het UMCG. Wij hebben namelijk een hoestmachine gevraagd om Geuko te kunnen helpen met hoesten tijdens een wat moeilijkere periode. Onze kinderarts wilde ons en Geuko daarvoor eerst zien op de poli en heeft toestemming gegeven voor een hoestmachine, maar heeft ons ook uitgelegd dat we niƩt het hoesten moeten gaan overnemen voor een langere periode.
Omdat de trainingsstand erg moeizaam gaat hebben we besloten om Geuko niet langer te plagen en de drukken te verhogen. Dit gaat enorm tegen ons gevoel in maar is voor nu wel het verstandigste. Op deze manier kan Geuko beter aansterken en opknappen van een longontsteking. De kinderarts vertelde ons dat een herstel periode na een longontsteking zeker 6 weken is. In die tijd gaan we met kleine stapjes de instellingen weer afbouwen.
Wij zijn beide ingewerkt door de CTB verpleegkundige en mogen nu officieel werken met een hoestmachine. We hebben de machine mee naar huis gekregen, binnenkort zullen we dat eens filmen om te laten zien wat het precies is.
Van 18 tot 19 uur was het lichtjesavond op school. Daar zijn we samen heen gegaan en voor de eerste keer dit jaar stond Geuko zijn lampion er ook tussen!

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.