5370 06 11 2019 01Vanmorgen leek het weer een beetje beter dan gisteren. De verpleegkundige heeft de beademingsmachine op de trainingsstage gezet en ging met Geuko ontbijten. Een spelletje op de WII en daarna monopoly gaf fijne afleiding en het lukte tot 12.00 uur! Gisteren nog geen 5 minuten en vandaag een flink stap in de goede richting.
Ook de middag ging goed! We zijn met oma en de loophulp naar fysiotherapie gegaan. Geuko liet zien hoe goed hij al kan lopen. De therapeut was tevreden en haar viel niets bijzonders op ondanks 2 weken stilstand. Alleen wel zijn energie level...
Thuis was de jaarlijkse controle aan de gang van onze beademingsmachines. Dat koste iets meer tijd dan verwacht maar gelukkig was oma er en speelde met Geuko in bed.
Ons gesprek met de CTB verpleegkundige krijgt een vervolg, we hebben morgen middag een afspraak met de kinderarts om te bespreken of we wél of géén hoestmachine in huis mogen hebben voor Geuko.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.