5365 04 11 2019 02Onze verpleegkundige werd vanmorgen bijgepraat en maakte Geuko rond 08.30 uur wakker. Hij kon rustig opstarten en het was voor ons nog afwachten hoe Geuko zich zou voelen gedurende de dag dus we hadden nog geen therapie gepland. Wel zijn we begonnen met electro stimulatie.
Geuko is nog niet fit en zijn energie level schommelt. Rond lunchtijd kwam onze huisarts langs. Dat vonden wij prettig. Even kijken hoe het gaat en we moeten bij Geuko MRSA kweekjes afnemen (omdat hij in een buitenlands ziekenhuis heeft gelegen). Direct daarna werd de loophulp gebracht. Geuko moest even hard werken want het moest natuurlijk allemaal nog op maat gemaakt worden. Hij deed goed zijn best en heeft zelfs al een stukje gelopen. Ineens was het toch nog best druk na de lunch.
Het was vandaag Adrillen in Winschoten en we besloten wél even te gaan. Zoals we al hadden verwacht... We werden door zo veel mensen aangesproken. De één alleen een schouder klopje, de ander een heel gesprek. Al met al hebben wij er 3 uur (!) over gedaan om überhaupt de markt over te lopen. Het greep ons best aan dat er zo veel mensen interesse toonden en meeleven. We hadden een fijne middag en het werd al donker toen we terugliepen. Dát vonden de jongens best spannend

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.