5317 18 10 2019 01Het was een spannende dag. Geuko werd om 07.00 uur wakker gemaakt door papa. Verpleegkundige kwam om 08.00 uur. We waren op tijd klaar. De spanning werd Geuko een beetje te veel, dikke tranen bij Geuko en ook bij mama. Wat hebben we lang op deze dag gewacht.
Vlak voordat Geuko ziek werd zou hij naar de basisschool gaan. Die zomer liep alles anders. Naar een gewone school met zijn buurtgenootjes en vooral met Jelmer, het had een behoorlijk lading blijkbaar. Ze zijn al vrienden sinds de eerste dag op de peuterschool en al die tijd is Jelmer bij ons gebleven en achter Geuko aan gegaan op bezoek in Groningen, Hamburg, Brandenburg enz. Om 08.15 uur had Geuko afgesproken op de hoek met Jelmer om samen naar school te gaan.
De ochtend ging (op wat buikpijn na) heel goed!! Beetje stilletjes in het begin maar al snel kwamen er babbeltjes. Zelfs op het schoolplein heeft hij verstoppertje gespeeld met de andere kinderen van school. De kinderen waren allemaal heel lief en geïnteresseerd. Wilden Geuko met alles helpen en Geuko heeft ook al nieuwe vriendjes en zelfs vriendinnetjes!
Papa, mama en Gijs stonden vol spanning te wachten bij het schoolhek tot de schoolbel ging. En daar kwam hij met een smile van oor tot oor terug met 'Deze school is leuker papa en mama!!'
Wat zijn we blij dat het zo goed ging en dat het beide dagen ook met onze verpleegkundige goed is gegaan.
Om 14.00 uur ging Geuko naar fysiotherapie (fit genoeg nog). Hij ging staan en trainingen met de handen en armen.
En... als of dat nog niet genoeg was had Geuko afgesproken om nog even te gaan spelen met Jelmer. Hij leek onvermoeibaar maar eenmaal in bed ‘s avonds ging zijn lampje snel uit.
Wát een dag. We zijn heel dankbaar dat het goed ging op school en we gaan zien hoe het na de herfstvakantie verder gaat.
Morgen sluiten we de week af met aquatherapie en dan kan onze herfstvakantie beginnen. Daar later meer over.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.