5315 17 10 2019 04Om 06.30 uur heeft papa Geuko wakker gemaakt en is alvast begonnen met opstarten. Om 06.45 uur nam de verpleegkundige het over. We waren op tijd klaar en de taxi kwam ook op de afgesproken tijd. Geuko had nog niet veel praatjes en ontbijten lukte ook niet zo, een beetje opstart problemen zeg maar.
Door file kwam Geuko iets te laat aan op school. Net als anders is hij in het begin stil en zegt bijna niets. Gelukkig duurde dat vandaag maar kort en had hij het helemaal naar zijn zin. Zonder problemen vloog de schooldag om en stond er een taxichauffeur te wachten op Geuko voor een solo rit naar Winschoten. Vergeleken met vorige week was het een wereld van verschil toen Geuko thuis aan kwam. Papa en mama stonden een beetje zenuwachtig al buiten te wachten op een wit taxi busje. Hij lachte en zat vol met verhalen. De meester en juf van de Mytyl school hebben netjes een overdracht gemaakt voor de juf van de Waterlelie, want........ morgen gaat Geuko starten op regulier onderwijs! We zijn heel benieuwd hoe dát zal gaan. Papa en de Kinder Gezondheidszorg Psycholoog hebben vanmiddag in groep 3 gepraat over Geuko. Het is voor de kinderen van groep 3 natuurlijk ook best spannend. Maar bovenal kijken ze er allemaal naar uit en staan ze te springen om Geuko morgen te zien.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.