5311 16 10 2019 01Geuko had een goede nacht en werd vlak voor 08 uur wakker. Om 08 uur start de dienst van de verpleegkundige. We hadden om 10 uur een afspraak met RSR en Welzorg voor de evaluatie van de nieuwe zitting in de rolstoel. De testzitting is afgelopen 2 weken goed bevallen en zal binnenkort voor Geuko gemaakt worden.
Er was geen tijd meer over voor de FES Bike. Dát vond Geuko niet zo erg.
Na de lunch kwamen opa en oma helpen. Opa bleef bij Gijs en oma ging mee naar therapie. We deden alles zo als anders. Zonder beademing heen gelopen, staan- zit oefeningen met FES en oefeningen met de handen en armen. Alles ging, maar koste veel moeite. Oma stelde voor om ook terug te lopen zonder de beademing. Dat accepteerde Geuko en al met al een goede prestatie geleverd vandaag. Thuis heeft Geuko monopoly gespeeld met opa en oma, dát was leuk!
We hebben deze week de bevestiging ontvangen van het leveren van de fiets en de loophulp. In bruikleen van de gemeente (WMO). Beide zijn aangevraagd in de 2e week van Juli (om maar even een idee te geven van ons geduld...).
Hier zijn we natuurlijk heel blij mee maar dit betekend niet dat Geuko er direct gebruik van kan maken. De beide hulpmiddelen zullen nog moeten worden aangepast zodat Geuko er veilig op kan. Maatwerk dus, en dat kost ook nog enige tijd.
In de avond hebben we ons weer voorbereid op morgen: naar de Mytyl school. Broodtrommel staat klaar en kleren uitgezocht. De heenreis met de taxi is een gedeelde rit en de terugreis een solo rit. Wij hopen op een fijne schooldag morgen.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.