5310 15 10 2019 02Vanmorgen gingen mama en Geuko op pad voor een regencape voor de rolstoel en een regenjas voor Gijs. We zijn geslaagd. Een beetje regen is niet erg en wij zijn zeker niet van suiker maar wat mensen misschien wel vergeten is dat Geuko zijn beademingsmachine natuurlijk niƩt nat mag worden, laat staan zijn uitzuigmacine, canule of de noodtas.
Direct na de lunch was het weer tijd voor therapie met papa en mama. Geuko ging in bed op zijn zij liggen voor een nieuw programma met FES.
Om 14.30u hadden we afgesproken met 'juf' (tevens onze ergotherapeut). Ze pakt de stukje thuis onderwijs op en met name dat gene wat Geuko nog lastig vind: lezen, voorlezen, hard op lezen.
We hebben gemerkt dat Geuko bang is om fouten te maken. Hij is er niet aan gewend dat niet altijd alles in 1x lukt. Dit is zeker wel iets om in de gaten te houden en daarmee gaat juf aan de slag.
Later in de middag kwam Gijs weer thuis van school en is er gezellig samen gespeeld.
Het was en intensieve dag zonder verpleegkundige of hulp.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.