5308 14 10 2019 01Afgelopen weekend hebben wij het rustig aan gedaan. Geuko ging zaterdag ochtend naar aquatherapie. Hij deed zijn best en daar was alles ook mee gezegd. We komen nog niet echt verder en het wachten is nog steeds op de loophulp. Het is behoorlijk intensief voor Geuko om te lopen in het water, op eigen kracht. De therapeut en mama (of papa) tillen hem niet, zorgen alleen voor balans en juiste houding.
Maandagochtend konden we Geuko overdragen aan onze verpleegkundige. Ze heeft Geuko na het ontbijt op de FES Bike gezet en dat ging allemaal goed.
Na de lunch was het tijd voor therapie met papa en mama. Geuko heeft zelfstandig gezeten en regelmatig zijn hoofd 'los'. We hebben een spelletje gedaan op de Wii en tegelijkertijd electro stimulatie in zijn nek.
We hebben samen Gijs van school gehaald. Deze week (op vrijdag) mag Geuko gaan starten op de Waterlelie en daar heeft hij heel veel zin in.
Morgen hebben wij geen verpleegkundige en nemen wij zelf de taken op ons. Op dit moment geeft het inwerken van de nieuwe verpleegkundige ons te veel stress. We gaan dit in de maand november opnieuw proberen.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.