5304 10 10 2019 01Vanmorgen wilde Geuko net beginnen met het ontbijt en daar was de taxi al! Tien minuten eerder dan verwacht.. overhaast vertrokken Geuko en de verpleegkundige naar Haren. Het was een gedeelde rit en als laatste reed de taxi naar de Mytylschool. Door de lange heen rit, het gehobbel en snelle opstarten was Geuko niet blij en wagenziek. Vervelende start maar gelukkig klaarde het snel op en had een hele leuke schooldag. Hij vond het leuk om zijn klasgenoten weer te zien en dat was wederzijds. Geuko heeft het de hele dag volgehouden en ging met de taxi weer terug. Althans... Na een half uur wachten kwam er een taxi voor hem máár dit was wéér een gedeelde rit. Midwolda, Sappemeer, Heilligerlee.... toen pas Winschoten! De rit werd Geuko veel te veel. Ruim 1,5 uur waren ze onderweg. Hij was bleek, hoofdpijn, misselijk, verpleegkundige had moeite om hem goed uit te zuigen en werd niet goed beademd. Het was ontzettend naar om hem zo te zien thuis komen. Huilend en overstuur... helemaal kapot.
We hebben hem op de bank gelegd en daar knapte het op. Even tv kijken en daarna nog even spelen met oma. Want gelukkig was oma er voor Gijs.. Hij stond er ook maar bij te kijken en ziet zijn broer weer in nare toestand.
We gaan alles op alles zetten om te zorgen voor een rechtstreekse rit volgende week. Want dit kan zo niet weer en gaat zijn schoolplezier in de weg staan.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.