5297 07 10 2019 03Zaterdag gingen we naar aquatherapie. Geuko heeft sinds kort een zwemcorset. Dit zorgt ervoor dat hij met een rechte rug kan lopen in het water. Lopen is ook eigenlijk alles wat er we doen tijdens aquatherapie. Lopen, lopen, lopen. Het lukte 5x 10 baantjes. Zaterdag hebben we de bodem van het bad iets hoger gezet dan normaal wat voor Geuko zwaarder is om te lopen. Het koste allemaal veel moeite want hij was niet fit. Maar met een mooie beloning in de middag deed hij toch zijn best. We zouden met de trein naar Groningen. Dat leek Geuko heel leuk. Uiteindelijk besloten we toch met onze bus te gaan. Omdat Geuko niet echt opknapte nog durfden we het niet aan met de trein. Geuko werd daar verdrietig van en vond het maar stom dat wij het niet zagen zitten. Geuko vond het gelukkig wel heel leuk in de stad.
De nacht verliep niet zo best. Papa had 'nachtdienst' en mama nam het in de ochtend over. Veel uitzuigen, hoesten en niet lekker. En dat brengt natuurlijk weer de nodige zorgen met zich mee.
We hebben een rustige zondag ervan gemaakt en begonnen met een spelletje monopoly Mario kart. Gelukkig kon Geuko het goed volhouden en beetje bij beetje knapte het op. Een dagje rust, thee met honing en spelletjes doen is blijkbaar een goede zet geweest.
Maandagochtend was het feest! Twee van onze vaste verpleegkundigen (vanaf het eerste uur) hadden dienst bij ons! Dit was i.v.m. aftoetsing. Dat was voor Geuko natuurlijk geweldig. Ze gingen op de FES Bike en daarna ook de dames mariokart monopoly geleerd.
De bedoeling was om met Geuko te trainen in de middag maar dat hebben we geschrapt en hebben samen Gijs naar school gebracht en een lekkere wandeling gemaakt.
Geuko lijkt wat op te knappen en heeft een betere saturatie in de avond dan afgelopen 2 avonden. Duimen op een goede nacht én nachtrust voor ons allen.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.