5292 02 10 2019 04Om 06.45 uur heeft onze verpleegkundige Geuko wakker gemaakt om hem klaar te maken voor school. De taxi was stipt op tijd (07.40 uur) en Geuko zat, dankzij de verpleegkundige, start klaar. So far so good. Na wat gedoe met de gordels in de taxi vertrokken Geuko met de verpleegkundige naar Haren. We zagen twee bange oogjes in de taxi wegrijden en we moesten even flink slikken....
Helaas kwam de taxi in de file terecht en kwam Geuko 20 minuten te laat op school. Daar was niks aan te doen. De kinderen in de klas waren blij om Geuko weer te zien. Juf heeft van alles met Geuko opgestart, lezen, cijfers, schrijven, sommen. En er werd ook veel gekletst en gespeeld. Geuko ligt goed in de groep en zijn klasgenoten maakten zelfs al ruzie om wie er naast Geuko mocht zitten. Rond 13.30 uur kwam Geuko weer thuis, strĂ¡lend.... van oor tot oor. Hij had het meest de kittens gemist zei hij.
Samen met de verpleegkundige hebben we alles doorgenomen en de verhalen van Geuko kwamen ook los en zijn niet meer gestopt. Eten, drinken, verschonen en uitzuigen ging allemaal prima en ook de taxi rit heen en terug was goed. Geuko had volgens de verpleegkundige makkelijk de hele dag mee kunnen draaien i.p.v. tot 12.30u. Volgende week gaan we dit proberen.
We hebben om 15.00 uur samen Gijs van school gehaald. Gijs vond het ook allemaal zo spannend dat Geuko met een taxi naar een andere school ging. We zijn daarom nog snoepjes gaan halen voor de kittens want het is immers dierendag morgen en dat moet gevierd worden (volgens Geuko).

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.