5261 11 09 2019 01Vanmorgen was er een afspraak gepland bij de KNO. Dit was op verzoek van onze kinderarts, puur controle voor zijn canule, de insteek en een scopie. Geuko keek er best tegen op.
Tot onze grote verbazing was de KNO arts waar wij op rekenden met vakantie en wist de vervangende KNO nergens van! Ja, Geuko van Lang stond op zijn lijstje maar waarvoor en wat Geuko heeft niet. We zijn weer eens voor niks naar Groningen gereden! Gelukkig wilde deze arts eventjes de tijd nemen om in zijn mail te zoeken, en heeft hij iets gevonden. Ook heeft hij ons uitgelegd dat daarvoor volledige narcose nodig is en dus moet er eerst een afspraak gemaakt worden met de anesthesist daar moet hij beoordeeld worden of hij geschikt is voor de ingreep en daarna wordt de ingreep in gepland.... We zijn dus compleet verkeerd ingelicht en voor de zoveelste keer is de communicatie in het UMCG bar slecht.
Dit wordt vervolgd dus......
Gelukkig was oma inmiddels thuis bij ons om de boel wat op te vrolijken. Geuko ging naar fysiotherapie met de bus, dus geen record vandaag zonder beademing. Het regende zo hard. Geuko moest wat kwartaal testjes doen. En zijn vooruitgang is duidelijk te zien. Zitten aan een bureau zonder neksteun ging heel goed vandaag. Meneer had over het algemeen niet zo veel zin en was meer aan het ouwehoeren dan ├ęcht zijn best doen.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.