5253 06 09 2019 02Vandaag had Geuko om 11 uur fysiotherapie i.p.v. ‘s middags. Samen met de verpleegkundige liepen mama en Geuko naar de praktijk. Weer zonder beademing en dat ging heel goed. Spontaan bedachten we om het record van 1 uur te verbreken. De therapeut ging met hem aan de slag met klei en electro stimulatie op zijn armen. De tijd tikte rustig door en Geuko was fanatiek bezig. Het is gelukt om zijn record te verbreken: 1 uur en 1 minuut! Het ging zonder enige moeite.
Daarna ging Geuko 40x achter elkaar staan en zitten. Dat ging ook goed. Tot slot hadden we nog een record te verbreken; zonder beademing en mét dop. Het blijft spannend voor Geuko dus dit gaat niet lekker nog. Wél 11 minuten i.p.v. 10 minuten (vorige keer). Een geslaagde dag, ons weekend kan beginnen. Als beloning hebben we de jongens mee genomen naar de Ikea, even er uit, ze hadden het enorm naar hun zin.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.