5188 05 08 2019 02We hadden een goed en leuk weekend!
Zaterdag was aquatherapie helaas niet mogelijk door een mankement aan het therapie bad dus we hebben 'gewoon' fysiotherapie gehad. Wél zijn we weer lopend zonder beademing (deze keer in 21 minuten) die kant opgelopen. Geuko deed goed zijn best.
Zondag was Geuko's American Day in Veendam. We hebben ontzettend genoten en het was een geslaagde middag. De verhalen en foto’s zijn te lezen en te zien op www.adventure-geuko.com (en natuurlijk op facebook).
Maandag.We moesten vanmorgen allemaal een beetje bijkomen en hadden zoals vaker op maandag niet zo veel zin. Wel stond de FES Bike op de planning.... Juist als je denkt dit wordt niks, gaat meneer ineens als een speer. Hij fietste 32 minuten zelf (v.d. 36 minuten) dus 4 minuten heeft hij zich laten fietsen. Stuk beter dan de vorige keer!
In de middag moesten we naar het UMCG voor een afspraak met Orthin. Geuko zijn nieuwe corset en zwemcorset zou klaar zijn. Althans in de uitnodiging stond 'Passen en Afleveren'. Maar... zoals gewoonlijk was dát wel heel enthousiast. Slechts een begin van het zwemcorset was gemaakt en dat was het. (Tja vakantie periode he?!)
Voor nog geen 10 minuten reden we naar Groningen... en zo gaan er weer een paar weken voorbij voordat Geuko in een goed corset komt en in de tussentijd wordt zijn rug en nek er niet beter op.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.