5186 02 08 2019 02Vandaag was er geen verpleegkundige maar dat is voor een keer niet zo erg, zolang wij er maar tijdig van weten zodat we er rekening mee kunnen qua planning. We hebben zelfs een beetje uitgeslapen. Samen hebben we Geuko op de FES Bike gezet. Dát was een hele uitdaging want Geuko was niet van plan mee te werken, van de 36 minuten fietsen heeft hij maar 10 minuten zelf gedaan. En dan zullen we het maar even niet hebben over zijn gemopper en geklaag... we hebben Geuko verteld dat hij WII-en in de middag wel kon vergeten (we waren er best flauw van, want het is een behoorlijk gedoe -met 26 plakkers-)
Al met al duurde het langer dan normaal en moesten we direct door naar fysiotherapie.
Het zat Geuko natuurlijk niet lekker dus Mama sprak met Geuko af dat hij een WII middag kon terug verdienen door wél zijn best te gaan met fysiotherapie. En... dat deed hij! We liepen zonder beademing in 18 minuten naar de praktijk. Daar deed hij 5 minuten mét dop (zonder beademing) zitten- staan oefening en ging ook nog 12 minuten mét dop (zonder beademing) heel geconcentreerd aan de slag met een nieuw ergo-spel.
Zonder beademing en mét dop is moeilijker voor Geuko en daarom ook spannender voor hem.
Eenmaal thuis ging direct de WII aan en hebben we samen gespeeld. Helemaal in zijn nopjes.

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.