5156 09 07 2019 02Voor de derde dag op rij een fanatieke dag. In de ochtend de arm training gedaan op de FES Bike en daarnaast electro stimulatie op zijn rechterarm en schouders. Gelijk na de lunch liepen we naar therapie. Eindelijk weer fit genoeg om naar de praktijk te gaan i.p.v. thuis therapie.
Geuko ging weer 15 minuten zonder de beademing! Dat ging goed, we zijn rondje gaan lopen buiten en hebben broodjes gegeven aan de eendjes in de vijver. Daarna terug naar binnen voor 33x (!) staan-zitten. Dat gaat steeds beter en vlotter. Het kost Geuko steeds minder moeite. Op het laatste nog met electro stimulatie op rechterarm, de vingers strekken en buigen. Ook dát begint zijn vruchten af te werpen. Geuko kan zijn vingers helemaal recht krijgen inmiddels.
Thuis hebben we een afscheidscadeautje gemaakt voor de juf van Gijs. Met een dubbel gevoel breekt voor Gijs maar ook zeker voor ons een nieuwe tijd aan. Einde peuterschool en daarbij nemen we afscheid van 'onze' peuterjuf. Drie jaar geleden stonden we Geuko precies op dit punt. Klaar om te genieten van de zomervakantie en daarna naar de basisschool. Voor Geuko mocht dit nooit zo ver komen....

Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.