5078 06 06 2019 03Vanmorgen hadden papa en mama een afspraak in het UMCG, met de psygoloog, gezinscoach en medisch maatschappelijk werker. Bij ons stroomt alles over en we zien door de bomen het bos niet meer. Hierover delen we weinig omdat we liever vertellen hoe Geuko zijn dag is verlopen. Toch mag men gerust weten dat het niet allemaal op rolletjes verloopt.
Geuko bleef in de ochtend thuis samen met de verpleegkundige. Dat ging heel goed.
In de middag kwam onze ergotherapeut samen met een vertegenwoordiger van Special Tomato met een stoel. We zochten een betere zitvoorziening voor bij de FES Bike en een stoel laag aan de grond voor meer sociale pret. We zijn heel blij met onze ergotherapeut die zo goed meedenkt. Geuko vind nieuwe dingen proberen altijd een beetje eng, dus hij moest even wennen maar er was al snel een grijns van oor tot oor. We mogen zelfs de stoel een week lenen!! Daarna zullen we gaan beslissen of we zelf zo'n stoel aanschaffen.... want waarschijnlijk gaan we dit niet vergoed krijgen.
Geuko heeft de hele middag in de stoel gezeten en er moest zelfs gegeten worden in deze stoel!


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.