5075 05 06 2019 02Juf ( en is tegelijkertijd ook onze ergotherapeut) kwam vanmorgen langs met een leuke verrassing. Geuko (en Gijs) mogen de duplo trein en toebehoren een poosje van haar lenen! Eerst moest Geuko even goed laten zien dat hij met 2 handen kan bouwen met duplo en daarna hebben Geuko en Gijs samen de hele ochtend samen gespeeld op de grond.
‘s Middags fysiotherapie! Dat ging goed. Deze week zouden we starten met 3 minuten weanen. De therapeut stelde 4 minuten voor dat vond Geuko ook goed. Het ging prima! En mét spreekdop, zodat meneer lekker kon terug praten. Beetje onrust in de laatste 30 seconden maar we zijn op de goede weg. Daarna naar de grote sporthal om samen met nog een therapeut te oefenen met de rest van zijn lijf. Hij deed het goed en was zichtbaar moe na afloop. Thuis weer lekker gespeeld samen en genoten van het mooie weer.
Achter de schermen komen we een stapje verder met zijn zitvoorziening en een afspraak voor nieuwe scans voor een nieuw corset zijn gemaakt.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.