5065 31 05 2019 01We begonnen de dag met 2 verpleegkundigen (laatste inwerk dag) dus Geuko had het naar zijn zin en kreeg genoeg aandacht. Juf kwam langs voor een uurtje school. Geuko kon zich goed concentreren, een uur lang!
Na school lekker naar buiten, spelen en samen nog wat klusjes kunnen doen (we waren toch met 1 persoon meer).
Geuko ging met mama in de middag naar fysiotherapie. Hij sloeg een beetje dicht en had niet zo veel zin. Hij wist immers heel goed dat we weer gingen weanen. Eerst staan-zitten, 22 keer achter elkaar in rap tempo. Dat wordt steeds beter. Voor tijdens het weanen bedacht de therapeut het old-school hammertje tik. Het was een succes. We weanen tegenwoordig met een kookwekkertje, maar op de 1 of andere manier ging die niet af na 2 minuten en zaten we ruim op 4-5 minuten. Het ging goed! Volgende week starten we met (bewust) 3 minuten. ‘ s Avonds in bed hebben mama en Geuko de spreekdop weer een geprobeerd. Zonder spreekdop kan Geuko niet praten tijdens het weanen en hij vond het een goed plan om vanaf nu de spreekdop er op te doen tijdens het oefenen.
Morgen aquatherapie en daarna lekker genieten van het mooie weer.


Wilt u reageren? Stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.