7256 25 01 2023 01Afgelopen nacht sliep Geuko goed. Dat betekent niet dat we in 1x door konden slapen maar slechts 2 à 3 keer er uit voor hem. En dat is vergeleken met andere nachten goed. Geuko kon zelfs een beetje uitslapen want de verpleegkundige kwam een uurtje later.
Vandaag was er een margedag. Niet naar school en geen huiswerk. Er was alle tijd om lekker te wassen en tv te kijken samen. De verpleegkundige is deze week jarig en Geuko wilde haar verrassen. Dus we versieren zijn kamer en kochten een cadeautje. Dat werd zeker gewaardeerd en ze maakten er een gezellig ochtend van. Er werden zelfs koekjes gebakken!
Papa en Geuko gingen vandaag samen naar fysiotherapie. Het was erg koud maar toch wilde Geuko graag gewoon lopend daar heen en dan doen we dat. Een frisse neus is altijd wel goed. Bij fysiotherapie zijn een hele boel oefeningen gedaan en het ging allemaal vlot en goed.
Ruim een maand geleden heeft ons team uit het WKZ een brief geschreven aan de verzekering. Daarin hebben zij kenbaar gemaakt dat Geuko niet in Nederland verder kan revalideren en wel in Amerika. Ook wordt er uitgebreid beschreven waarom zij dat vinden. (We vertellen dit nu in twee zinnen maar in werkelijkheid is dit een waanzinnige stap voor ons in de strijd om Geuko weer naar Amerika te krijgen).
Ondertussen (en dat duurt ons natuurlijk veel te lang) zijn er gesprekken gevoerd met de partijen en is ons ter gehore gekomen dat er volgende week meer bekend gemaakt wordt.
Onwijs spannend! Maar we kunnen niks anders dan afwachten.
Morgen is Geuko nog een dagje thuis, net als anders op donderdag. Er ligt nog een stapel huiswerk dus daar zal hij flink zijn best voor moeten doen.