7255 24 01 2023 02Vanmorgen stonden we er alleen voor. Dat is op zich geen probleem maar wel wennen omdat tot nu toe bijna elke dinsdag oma bij ons komt, al jaren, om te helpen in de zorg, in huis en natuurlijk voor de gezelligheid. Oma kon vandaag niet komen i.v.m. verhuizen.
Toen Gijs naar school was deed mama de ochtendzorg zodat papa gelijk aan de slag kon met andere belangrijke zaken. Gesprek met de thuiszorgorganisatie, verzekering, leveringsproblemen van catheters en ga zo maar door.
Geuko maakte net als anders op dinsdag zijn huiswerk, dat lukte. Morgen is er een studiedag (=niet naar school) dus we hebben de taken een beetje verdeeld over de dagen.
Na de lunch gingen papa en Geuko lopend naar fysiotherapie. Omdat Geuko groeit en groeit lijkt de loophulp bijna te klein. Samen met de fysiotherapeut en de ergotherapeut hebben we gekeken hoeveel speling er nog is. Nou.... meneer is na de operatie zo gegroeid dat het bijna geen ruimte meer over is. Wel heeft hij heel goed gelopen en was de ergotherapeut verbaasd over zijn kunnen.
Omdat dit een combi therapie was, was Geuko na fysiotherapie vrij.
Morgen is er dus een vrije dag voor onze kinderen, er komt wél gewoon een verpleegkundige en er is ook gewoon weer fysiotherapie in de middag.