7185 23 11 2022 01Vanmorgen ging Geuko weer naar school na een redelijke nacht ging hij wel vrolijk naar school. Samen met mama heeft Geuko een surprise gemaakt voor een klasgenootje en die nam hij vandaag (goed verstopt in een grote vuilniszak) mee naar school. Morgen moeten alle surprises ingeleverd zijn en volgende week wordt het 'gevierd' als Sinterklaas op school komt voor de kinderen van de onderbouw. Het ging op school allemaal goed zei Geuko. Er was zelfs een rommelpiet geweest en had de boel op stelten gezet. Geuko is niet meer zo onder de indruk van 'het verhaal' maar doet gezellig mee voor Gijs en de rest.
Vanmiddag kwam opa niet dus Geuko ging met papa naar fysiotherapie. Vandaag even niet gelopen maar de sta/zit oefeningen gedaan en de armen en handen waren aan de beurt.
Toen Geuko weer thuis kwam zijn we even naar Scheemda gereden. Gijs was toe aan een nieuwe fiets en daar stond eentje te koop. Even passen, betalen en mee bus in. We merken dat het ons toch wel wat doet... Gijs fietste op Geuko zijn kleine fiets. Hij was al een poosje toe aan een grotere. Normaal gesproken krijgt het broertje de fiets van de grotere broer. Maar Geuko kreeg na zijn eerste fiets geen grotere.... want hij werd ziek.
Nu fietst Gijs ineens op een grote fiets weg, gevolgd door zijn broer die hem heel dapper aanmoedigt 'Zet m op Gijs!'. De kleur en de tekst op de fiets zijn perfect!