7109 26 09 2022 02Zaterdag was er een feestje van een vriendje en Geuko mocht ook komen. Super leuk! En er was rekening gehouden met Geuko zijn komst. Papa mocht ook mee en kon gelijk ook als taxi fungeren. Ze zijn met z'n allen naar de bioscoop in Groningen geweest. Geuko zat in rij 5, naast en tussen zijn vrienden/klasgenoten. Het was een gezellige middag. Geuko heeft echt genoten. Voor ons is het zo waardevol dat Geuko mee mag én kan. Echt fijn!
Zondag hebben we een rustige dag gehad, we keken een film en deden spelletjes.
Vanmorgen was het weer een pittige ochtend voor zowel Geuko als papa en mama want het was weer eens een korte nacht. De weersvoorspelling beloofde ook niet veel goeds. Toch moesten we vandaag lopend van/naar school (4x) want onze bus kreeg vandaag een beurt. Het regende wel wat maar het viel allemaal mee gelukkig.
Op school ging het allemaal goed en ‘s middags mocht Geuko zijn vriendinnetje weer mee uit school. Het is ontzettend mooi om ze samen te zien. Zelfde interesses en kletsen aan 1 stuk door. Ze is dol op onze huisdieren en is in huis lekker op haar gemak. Dat maakt alles veel gemakkelijker en heel gezellig.