7047 12 08 2022 01Afgelopen nacht was wel de slechtste nacht van de week en begonnen we vanmorgen dus behoorlijk gebroken.
Alles inpakken viel mee want onze bus is groot genoeg. We moesten voor 10.30 uur weg zijn en dat lukte ruim zelfs. Om 10.15 uur stonden we bij de receptie om ons af te melden en hebben we ook onze bevindingen door gegeven. Mevrouw bij de receptie 'gaf het wel door' maar we hopen dat het huisje niet vanavond opnieuw verhuurd is want met zo'n lekkage is dat niet wenselijk. Het is gelukkig niet ons probleem maar toch...
De rit verliep voorspoedig tot aan de afsluitdijk. We hoorden al op de radio dat er file stond. Nou die stond er! Een half uur hebben we stil gestaan en dat was warm. Mensen stapten massaal uit. Gelukkig konden we het nog redelijk koel houden in de bus. Toen we de rit konden voortzetten gingen het best vlot. Rond 15.00 uur reden we Winschoten weer binnen. Eindelijk thuis.
Komende dagen zullen we alle spullen weer op hun plekje terug zetten want door de warmte doen wij (papa en mama) het ook nog een beetje rustig aan.
We wensen jullie een goed weekend en tot maandag.