7044 11 08 2022 01Gisteravond ging er een brandalarm af in ons huisje. Er leek niks aan de hand maar we schrokken behoorlijk. Wat een enorm gepiep in zo'n klein huisje. Helaas gebeurde dit in de nacht nog eens waardoor we allemaal een slechte nacht hadden.... we hoorden overigens ook in een ander huisje de brandmelder af gaan midden in de nacht. ‘s Morgens hebben we hiervan een melding gemaakt maar daar werd verder niks mee gedaan.
De jongens sliepen voor de verandering wel uit dus we zijn wat later vertrokken naar Blijdorp. Vanaf Noordwijk is het net geen uur rijden richting Rotterdam. De rit er naar toe was prima. Parkeren bij het park ook. We werden netjes naar een ruime plek begeleid in de schaduw. De dierentuin zelf is heel mooi, toegankelijk en echt alles was heel goed verzorgd en voorzien. Gelukkig veel schaduw en binnen verblijven maar poeh... wat was het warm. Wie gaat er nou ook met 33 graden naar de dierentuin. Gelukkig hadden niet veel mensen dat bedacht want het was niet druk.
We hebben dit uitje cadeau gekregen van onze bonusoma en daar zijn we heel dankbaar voor. Geuko had zelf zijn zakgeld mee genomen voor een souveniertje en stond er op dat hij ook iets voor Gijs ging kopen. Beiden hebben ze een prachtige knuffel uitgekozen, 'als herinnering aan deze leuke dag' aldus Geuko.
Het was rond 15.30 uur dat we uit het park liepen naar de bus. Nou ja liepen... het was meer sjokken want de warmte was niet leuk meer. Gelukkig stond onze bus in de schaduw en met de airco aan reden we terug naar het huisje. Terug naar de hondjes en we hebben in het huisje lekker gegeten.
Ook zijn we begonnen met inpakken want morgen is de vakantie alweer voorbij. Voor ons waren 5 dagen net lang genoeg want we gaan graag weer naar huis. Geuko vindt het ook prima maar Gijs was vanavond erg verdrietig. Hij bleef liever nog een week. Het strand is hem zo goed bevallen en heeft er nog geen genoeg van.
Het huisje leek op de foto's heel mooi en ruim maar dat viel eerlijk gezegd best tegen met al onze hebben en houden. De rolstoel kan nauwelijks door het huisje rijden en de slaapkamer moesten we verbouwen om überhaupt ruimte naast het bed te krijgen. Daarnaast was bij binnenkomst 1 toilet boven niet te gebruiken want het lekte, nota bene in de kamer van Gijs en Geuko. Er stond een emmer en het drupte. Nadat het druppen gestopt was begon het pleisterwerk af te brokkelen en gaf een zooitje. We hebben dit voor de zekerheid wel gemeld maar daar kwam ook geen gehoor. Zo hebben we nog meer dingen die ons tegenvallen. Omdat de huisjes net nieuw zijn ontbreekt er van alles, is er nog geen begroeiing, dus totaal geen privacy.
Zoals altijd hebben we er echt wel een hele fijne week beleefd! We hebben echt genoten van de jongens, de omgeving en vooral zijn we trots op alles wat ons gelukt is samen!
Morgen moeten we voor 10.30 uur de sleutels inleveren en rijden we weer naar Winschoten. We zullen dan ‘s avonds de vakantie blogs afsluiten en ook online onze verhalen delen met onze volgers.