7029 04 08 2022 01Vandaag moesten we weer naar Haren voor de nekbrace. Zoals de meeste lezers van deze blog wel weten wachten wij al sinds maart hierop. Telkens is er wel iets waardoor alles vertraagd. Papieren, verzekering, verwijzing, past niet, niet op tijd klaar.... enz. enz. We zijn al 4x naar OIM in Haren geweest en kwamen zonder brace terug en al 2x werden we afgebeld omdat de brace/aanpassingen niet klaar was/waren. Doordat dit zo lang duurt heeft de revalidatie van Geuko ook vertraging opgelopen. Het heeft niet stil gestaan, want onze therapeuten hebben op andere vlakken wel door kunnen trainen met Geuko. Maar Geuko heeft nog niet weer gelopen. Dát wat juist zó belangrijk was vrij vlot na de scoliose operatie (weer op de been).
Vanmorgen werden we niet gebeld... dus papa en Geuko zijn in de middag gewoon naar Haren gereden. Zonder enige verwachting. Wel erg warm maar ja... het moest maar wel.
Gelukkig kunnen we dan eindelijk wél melden nu dat we de nekbrace hebben! Niet alles was perfect maar we moeten het er maar mee doen. Het is een andere kleur dan afgesproken en.... er zit ineens een gat (!) aan de achterkant (net als aan de voorkant waar de canule door kan). We maakten er maar een grapje van dat het een zweetgaatje is maar uiteindelijk is het natuurlijk een zooitje geweest afgelopen maanden.
Maar we hebben eindelijk de brace en kunnen we binnenkort hiermee starten door weer te gaan lopen met Geuko.