7027 02 08 2022 01Geuko was moe en sliep afgelopen nacht redelijk. Hij werd een paar keer wakker. Vlak voordat de verpleegkundige er aan kwam meldde hij zich al. Het was meteen gezellig en ze bedachten samen een plannetje voor de ochtend. Omdat onze verpleegkundigen normaal gesproken met Geuko mee naar school gaan is er bijna nooit tijd voor iets leuks/anders. Blijkbaar had Geuko met deze verpleegkundige al eens eerder afgesproken om samen de stad in te gaan 'even neuzen'. Vanmorgen was het nog niet zo warm dus dát kon prima. Mama bleef bij Gijs en papa ging naar de sportschool.
Vlak voor de middag kwamen ze weer thuis. We besloten om fysiotherapie af te zeggen, het was te warm. Geuko is ‘s middags ook binnen gebleven en ging druk aan de slag met de voorbereidingen voor de vakantie en de weersvoorspellingen. Uiteraard ook lekker aan het gamen geweest.
Na het avondeten gingen we weer lekker naar buiten. Gijs ging zwemmen en Geuko vermaakte zich ook met zijn voeten en handen in het water. We durven het niet aan om Geuko óók in het zwembad te hebben zonder nekbrace. We weten niet hoe we dat anders allemaal moeten doen, ondersteunen en vooral veilig genoeg. Dat is direct een mooi bruggetje naar morgen: Geuko mag weer naar Haren komen voor de nekbrace. Onze trouwe lezers van de blog kennen inmiddels deze soap wel.... dus wij houden ons hart vast of er morgenvroeg gebeld wordt of niet... en hoe de status inmiddels is van dit hulpmiddel. Iedereen zit te wachten op de nekbrace. Fysiotherapeut, ergotherapeut, revalidatiearts, wij zelf en Geuko uiteraard ook. Fingers crossed.