7028 02 08 2022 02Afgelopen nacht was Geuko weer behoorlijk aan het spoken. Hij was zenuwachtig voor vandaag zei hij. We zijn met opa en oma naar de dierentuin Aqua Zoo in Leeuwarden geweest. Dit was nog als cadeautje voor hun goede rapport. Geuko keek er enorm naar uit.
We hadden rond 11.00 uur afgesproken. Op de parkeerplaats leek het druk maar daar hadden we in het park geen hinder van. Beide jongens kregen een plattegrond en zij zorgden ervoor dat we geen 1 dier hebben gemist. Ze hebben het zó naar hun zin gehad. Maar opa en oma ook... en wij (papa en mama) ook. Want het is heel fijn dat oma ook een stukje toezicht en zorg over kan nemen zodat papa en mama ook even lekker met Gijs mee kunnen, of juist even ergens anders kunnen gaan kijken zonder constant een oogje in het zeil te houden.
Het park zelf is overigens geheel rolstoelvriendelijk, alle verblijven waren voor Geuko zichtbaar en op 'rolstoel' hoogte. Mensen die Geuko aanstaren..... het blijft vervelend. We snappen dat hij een bijzondere verschijning is maar wat hebben we dan toch graag dat ze gewoon 'hoi' zeggen i.p.v. zo staren en niks zeggen.
Na een gezellige middag namen opa en oma ons óók nog mee naar een restaurant voor een heerlijk diner. Uiteten gaan is voor ons echt luxe dus Geuko (en Gijs) keken hun ogen uit en hebben beide heerlijk gegeten.
We hebben genoten en zijn dankbaar dat we dit kunnen doen met onze jongens en onze ouders.