7025 01 08 2022 02Afgelopen weekend hadden wij een Sentec meting. Een extra controle voor de beademing. Deze keer voor meerdere nachten omdat Geuko zijn nachten nooit het zelfde zijn en een meting van 1 nacht vaak niet volstaat.
Toen de medewerker van het CTB Utrecht ons vroeg of we hulp nodig hadden met installeren, zeiden we dat het niet nodig was. We doen het immers niet voor de eerste keer.
Achteraf..... hadden we toch maar even dit over gelaten aan de medewerker want: wij troffen natuurlijk net een iets verouderd apparatuur met een 'los rubberen ringetje'.
Meestal regelt mama deze metingen dus mama wilde alles aansluiten (vlak voor bedtijd) maar al snel zag mama dat het niet goed zat, er werd geen meting geregistreerd. Opnieuw. De sensor is extreem gevoelig en alles met precies volgens de stappen uit het boekje. Weer niet. Er moest gekalibreerd worden en daarna zou er in beeld komen 'klaar voor gebruik'. Maar dat kwam niet. Er kwam een melding 'Gaslek in DS'. Nu wist mama wel wat het betekende maar niet precies hoe we dat konden verhelpen. De sensor bleef in de war doordat dat ene rubberen ringetje blijkbaar vuil en bobbelig was. Er kon dus geen meting gedaan worden omdat het al te laat was en de volgende ochtend heeft mama opgezocht hoe het probleem opgelost kon worden.
Dat lukte! √Čn tegelijkertijd weer een stukje geleerd.
Zaterdagmiddag hebben we een meting gedaan. Zaterdagnacht en zondagnacht. En wat bleek..... Geuko had twee goede nachten en zijn waardes leken allemaal goed.
Wij hadden dit natuurlijk al zien aankomen en hadden stiekem toch gehoopt op een 'slechte' nacht.
Maandagochtend werd het apparatuur weer opgehaald en samen met de geheugenkaartjes van de beademingsmachines wordt alles uitgelezen en neemt onze verpleegkundige van het CTB binnenkort contact met ons op. We gaan ervan uit dat er geen schokkende zaken uitrollen maar wie weet.....
Vanmorgen had Geuko een gezellige ochtend met de verpleegkundige. In de middag gingen we op visite bij opa en oma op de camping. Daar had Geuko het ook gezellig en deed spelletjes met de buurjongen.
Morgen staat er een leuk uitje op de planning met de andere opa en oma.