7023 29 07 2022 01In de nacht van woensdag op donderdag sliep Geuko slecht. Hij had een hele leuke en drukke middag/avond gehad met z'n verkering dus mogelijk moest dat in de nacht verwerkt worden. Donderdagochtend werd hij wel vrolijk wakker en maakte de verpleegkundige hem klaar voor het ontbijt. Het weanen in de ochtend ging ook weer best goed. Het was mooi weer en we besloten thuis te blijven om in de tuin aan de slag te gaan. Ondertussen speelden Geuko en Gijs samen met zand, water en hielpen ze papa een beetje mee.
Afgelopen nacht verliep weer iets beter. In de loop van de ochtend werd door het WKZ het sentec apparatuur gebracht. Dit weekend heeft Geuko extra controle. Wij hebben dit zelf aangevraagd. Normaal heeft Geuko zo'n controle 1x per kwartaal. Maar omdat wij zijn nachtelijke activiteiten niet vertrouwen zijn we blij dat de controle nu al kan. Mits Geuko ineens dus slaapt als een roosje komende nachten... (wat hij dus al wel heeft laten zien afgelopen nachten).
Het apparaat meet het koolzuurgehalte (CO2) in het bloed. De meting vindt meestal ’s nachts plaats met behulp van een clipje op zijn oorlel dat aangesloten is op een meetapparaat (SenTec Digital Monitoring System).
Dit weekend zullen we ook Geuko overdag aansluiten want zijn beademingsinstellingen in de rolstoel zijn uiteraard ook interessant.
Maandag ochtend wordt het apparatuur weer opgehaald en zal alles worden uitgelezen en hopelijk komt daarna een gesprek met de arts.
We wensen jullie een goed weekend en we vertellen maandag hoe o.a. de metingen zijn verlopen.