7018 27 07 2022 02De verpleegkundige maakte Geuko vanmorgen wakker. Hij had een goede nacht en er werd gezellig gekletst tijdens de zorg. We hadden om 10.30 uur een afspraak bij de rondvaartboot in de Blauwe Stad. We waren heel benieuwd of Geuko met zijn rolstoel ook aan boort kan om eventueel een uitje te plannen. Dat lukte wel maar Geuko was nog niet heel enthousiast. Beetje spannend misschien nog met de wind en golven.
Ook keken we eventjes weer of we ons nichtje nog zagen zeilen. Heel in de verte zagen we de zeilbootjes dus zwaaien lukte niet.
Spontaan bedachten we om nog even naar het Taphuisje te rijden in Meeden. We zijn er al vaker langs gereden maar toen was heel veel te druk. Er was nu niemand, nou ja op de boer na natuurlijk. Al vrij snel kwam de boerin naar ons toe en was blij verrast dat Geuko er aankwam. We kregen een rondleiding door de stal en was oprecht geïnteresseerd in Geuko. Geuko vond het ín de stal niet leuk. 'Het stinkt hier!' Dat klopt natuurlijk maar we weten niet of Geuko door de beademing ook sterker ruikt of anders dan ons maar hij had er echt last van. Dus de verpleegkundige is met Geuko om gelopen want Gijs vond het wel super interessant allemaal.
Buitenom stonden de pasgeboren kalfjes en dat vond Geuko heel leuk. We hebben in het winkeltje een ijsje gekocht en zo hadden we een hele leuke ochtend.
Papa en Geuko gingen in de middag samen lopend naar fysiotherapie. Daar had Geuko niet zo veel zin in. Hij deed wat er gevraagd werd maar mopperde veel. Het liefst moest het zo snel mogelijk half vier worden want..... zijn verkering kwam langs en ze hadden een date.
Eerst samen spelen en daarna naar de McDonald's. Ze mocht toch een uur of 20:00 blijven dus na het eten gingen ze samen chillen in bed en lekker tv kijken. Wat een feestje!