7013 25 07 2022 01 Afgelopen twee nachten sliep Geuko verbazingwekkend goed. Helaas werd hij vanmorgen wel bruut gewekt omdat de slang los schoot rond 05.00 uur. Er was echt even totale paniek want er is niks vervelender dan dat.
De verpleegkundige kon in ieder geval direct beginnen met Geuko. Papa en mama gingen even snel een boodschap doen en Geuko ging weanen en kreeg electro stimulatie.
In de middag besloten we even naar de Blauwe Stad te rijden. Bij de zeilschool is ons nichtje de hele week op zeilkamp. Het was heel leuk om haar even in acte zien. Er stond een flinke wind dus Geuko was er vrij snel klaar mee.
We waren vergeten de verwarmer van ons zwembad uit te zetten en de watertemperatuur was inmiddels 38 graden. Dus in de na middag gingen mama en Gijs nog zwemmen terwijl Geuko lekker irritant ons ging nat spetteren. Het was een hele gezellige middag tot we sirenes aan hoorden komen en stopten vlak bij. Ook de traumahelikopter kwam eraan en draaide boven ons huis.
Er was iets naars gebeurd in het park. Er is een jongen heel ongelukkig gevallen. Papa was al gaan kijken om evt. te kunnen helpen en Geuko wilde achter Papa aan. Niet om naar het ongeluk te kijken maar naar de helikopter blijft een speciaal ding. Al vrij snel wist Papa dat het om een bekende van Geuko ging en daardoor moest Geuko van ons thuis blijven.
De helikopter vloog uiteindelijk terug richting Groningen en ging zo laag over ons huis dat we de wind ervan voelden. Het werd uiteindelijk een andere middag dan verwacht. We hopen natuurlijk dat het goed afloopt allemaal.
Tot morgen.