6991 06 07 2022 01Geuko stond te popelen om naar school te gaan vanmorgen, want hij kreeg eindelijk zijn rapport. Natuurlijk wisten wij al wel dat hij goede cijfers had maar we hadden het lekker spannend gemaakt en bleven maar zeggen dat we eerst zijn rapport wilden afwachten....
Om 11.45 uur mochten papa en mama op school komen om samen de cito toetsen te bekijken. Dat mochten de andere ouders al eerder op een moment dat Geuko naar fysiotherapie moest gaan. Geuko vond dat best leuk om eventjes met ons de toetsen te laten zien. Hij had toen zijn rapport nog niet. Even later werd hij weer de klas in gevraagd voor zijn rapport en papa en mama bleven buiten wachten tot school uit ging.
Om 12.15u kwam hij naar buiten. Stralend van oor tot oor. Zo trots zien we hem zelden. Het was alsof er een gloed om hem heen zat.... hij mag naar groep 6 en heeft groep 5 heel netjes afgesloten! Tranen in zijn ogen van blijdschap! Thuis moesten papa en mama direct zijn rapport helemaal doornemen en alles zag er goed uit. We hebben even gepraat over afgelopen schooljaar. Ondanks dat hij zoveel gemist heeft, door de operatie, coronaregels en afwezigheid door ziekte, controle afspraken in Utrecht en afwezigheid van verpleegkundigen, is het wél allemaal gelukt. We zijn onwijs trots!
In de middag ging Geuko met papa naar fysiotherapie en daarna had hij afgesproken bij ons thuis met zijn vriendinnetje om samen te spelen. Het was een hele gezellige middag.