6973 23 06 2022 01Geuko zijn klas had vanmorgen een sportochtend. Er was daarom ook geen huiswerk opgegeven voor hem. Geuko mocht wel komen kijken maar dat zag hij helemaal niet zitten. Dus dat hebben we ook niet opgedrongen.
Gisteren hebben we ons zwembad opgezet en nog voor 10.00 uur zaten beide jongens al in en bij het zwembad. Papa ging even op pad en mama bleef bij de jongens. Gijs loopt al een poosje met uitslag, hoest wat en is erg moe. Daarom bleef hij ook thuis van de sportochtend. Dat leek ons, ook gezien de warmte, verstandig.
We hebben genoten vandaag, tot een uur of 15.30u... wat werd het toen warm! Geuko kon zijn draai niet meer vinden en wilde naar binnen. Gelukkig was het in huis nog lekker koel dus we hebben de spullen bij het zwembad opgeruimd en zijn naar binnen gegaan. Geuko speelde bij het zwembad in de schaduw. Meer dan met zijn benen in het water hebben we niet gedaan, hij vond het water nog veel te koud.
De warmte overviel ons allemaal eigenlijk en koken hadden we geen zin aan. We besloten patatjes te gaan eten, i.p.v. vrijdag. Dat smaakte heel goed.