6970 21 06 2022 05Geuko was vanmorgen op tijd wakker en papa begon alvast met de zorg. Hij was zelfs zo vroeg dat Geuko al helemaal klaar in de rolstoel zat voordat oma er was.
Dus oma kon gelijk gaan ontbijten met Geuko en mama bracht Gijs naar school, want hij ging op schoolreis. Best spannend. Maar Geuko was ervan overtuigd dat Gijs het heel leuk ging hebben.
Juf had een beetje huiswerk voor Geuko opgeschreven en daar ging hij mee aan de slag na het ontbijt. Dat lukte allemaal prima en er was ook nog genoeg ruimte om te weanen. Dat gaat de laatste dagen moeizaam. Er is meer slijm, meer hoesten en sneller heeft Geuko het gevoel niet genoeg lucht te krijgen. Toch 'trainen' we wel door want door helemaal niet te weanen wordt het zeker niet beter.
Oma, papa en Geuko gingen lopen naar fysiotherapie. Geuko deed alle routine oefeningen, zoals altijd, heel goed. Alles verliep soepel. Thuis kwam ook al vrij snel de ergotherapeut langs en had een leuk idee om met Geuko buiten te gaan doen. Geuko mocht zijn eigen tuin-soep maken. Ze gingen samen de tuin door voor de ingrediƫnten, pakten een pan, soeplepel en water. Alle ingrediƫnten werden door Geuko zelf gesneden en de soep werd zorgvuldig op smaak gebracht met 'vlees' en 'hete pepers'. Alles uit onze eigen tuin. Geuko had het zo naar zijn zin. Hij zette voor ons allemaal een kommetje soep klaar.
Zo fijn om hem lekker bezig te zien en vooral lekker te kliederen.
Morgen hebben de juffen en meesters een studiedag en dat betekent dat de kinderen vrij zijn. Er komt gelukkig wel een verpleegkundige voor Geuko.