6965 20 06 2022 01We hopen jullie een goed weekend hebben gehad. Zaterdag was Vet Cool Man in Lelystad. Wij waren daarvoor uitgenodigd maar hebben, i.v.m. de warmte én de drukte afgelopen week, toch maar afgezegd. We zagen het niet zitten. Daarbij kwam ook nog dat Gijs niet fit was en ook echt heel moe.
Voornamelijk Roblox, knutselen, tekenen, lekker eten en slapen. Zo zag ons weekend eruit.
Vanmorgen waren de jongens weer lekker fit en op tijd klaar voor school. Het zijn nog maar 4 weken tot de zomervakantie en er is elke week wel iets. Vandaag was een normale maandag. Twee keer naar school en dat ging Geuko goed af. De vierdaagse was het gesprek van de dag in de klas. De kinderen vonden het allemaal heel gezellig en leuk.
Wij kijken zelf ook tevreden terug op onze prestatie! Naast de zorg 24/7 deden we dit er 'gewoon' even bij. En dat lukte. En daar zijn we heel trots op.
Morgen is voor Geuko een normale dinsdag. Oma komt weer gezellig, we gaan huiswerk maken, fysiotherapie en ergotherapie. Gijs gaat op schoolreis en dat is best spannend. Maar als een echte grote broer zei Geuko tegen Gijs: Het wordt vast heel leuk Gijs en zonder ouders is nog veel leuker'