6959 16 06 2022 04Vanmorgen had Geuko een afspraak in Haren. Hij mocht de nekbrace komen passen, er zouden kleine aanpassingen gedaan  worden en deze brace zou vrijdag opgestuurd worden naar ons zodat we het zaterdag of maandag in huis zouden hebben........ na bijna 4 maanden wachten leek ons dit een goed plan. MAAR je voelt 'm al wel aan komen..... het was niet oké! Er moesten zoveel aanpassingen gedaan worden en het allemaal wéér langer gingen duren. We worden er zo moedeloos van dat we er bijna om kunnen lachen. Al vier maanden gaat dit zo! Ondertussen heeft Geuko na de operatie niet weer kunnen oefenen met lopen, in zijn loophulp en daardoor staat zijn training gedeeltelijk stil.
Vlak voor de lunch was Geuko weer thuis, we hebben snel een broodje gegeten en hij kon door naar fysiotherapie.
Eenmaal weer thuis konden we weer beginnen met de voorbereidingen voor de derde avond wandelen! Deze keer hadden we geen handje extra (van opa of van oma) en dat merkten we direct. Gelukkig waren we wel op tijd.
Het was een warme avond en een ontzettend rommelige bende. Maar..... HET IS GELUKT! De derde avond is een feit! Met een extra pauze met extra drinken was het wel weer een mooie route en veel gezelligheid. Weer veel bekenden langs de kant.
Morgen gaat Geuko eerste gewoon weer naar school en hebben we in de avond het grote afsluitfeest van de vierdaagse. We hoeven ons pas om 18.30 uur te melden (i.p.v. 17.15 uur) dus dat geeft ons wat meer ruimte om rustig aan te doen.
We hopen heel veel bekenden langs te route zien! Wij hebben er in ieder geval veel zin in en hopen dat alles goed mag gaan.